Depadance

Hotel JOSO Vam s ponosom predstavlja svoju novootvorenu depadansu. Depandansa sa četiri zvjezdice ****, nalazi se pored Hotela JOSO. Depadansa raspolaže sa 15 dvokrevetnih moderno uređenih soba raspoređenih na tri etaže s balkonom s kojih se pogled pržua na more i najveću marinu na Jadranu, marinu Dalmacija.

Depandansa Hotela Joso nalazi se neposredno uz sami hotel. Sve sobe u depandansi imaju balkon te se iz svih soba pruža prekrasan pogled na more i uvalu Zlatna luka, na marinu Dalmaciju te na srednji zadarski kanal.

Depandansa je moderno uređena sa komfornijim „inteligentnim“ sobama koje vam omogućuju kvalitetniji i mirniji boravak. U našoj depandansi možemo vam ponuditi smještaj u 13 modernih dvokrevetnih, te 2 moderne četverokrevetne sobe koje se nalaze na ukupno tri etaže koje su povezane liftom.

Svaka soba ima svoju kupaonicu s kadom i balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na more i marinu Dalmacija, najveću na Jadranu. Udobne i novouređene sobe opremljene su sljedećim: LCD TV prijemnik, SAT TV, klima uređaj, besplatan WI-FI, besplatan parking, telefon i mini bar.

 

BUFFET DORUČAK U RESTORANU UKLJUČEN U CIJENU ZA SVA NOČENJA