Restoran Joso

Restoran Joso

Restoran Joso obiteljski je restoran sa preko 25 godina tradicije i kontinuiranog rada. Nalazimo se u Sukošanu u uvali zlatna luka, na jadranskoj magistrali, 8km jugoistočno od Zadra. U unutrašnjem dijelu restorana možemo primiti do 150 gostiju, a na terasi restorana još 50 gostiju. Restoran ima prekrasan pogled na more i uvalu Zlatna luka, na marinu Dalmacija te na srednji zadarski kanal.

Restoran Joso je oduvijek mjesto susreta neovisno radi li se o turistima koji žele probati autohtona jela našeg podneblja, poslovnim sastancima koji žele intimniju atmosferu ili obiteljskom druženju sa djecom naše osoblje će svojom fleksibilnosti pokušati zadovoljiti svačije potrebe.

Naše kontinuirano usavršavanje i poboljšavanje ponude jamče vam da ćete u restoranu Joso dobiti najbolju uslugu i uživati u vrhunskoj hrani i vinu, a sve to u izvornom mediteranskom ozračju uz more.

Za vas svakodnevno nudimo jela pripremljena po tradicionalnoj dalmatinskoj recepturi s ulaznim namirnicama lokalnog podrijetla. Imamo svakodnevno svježu jadransku ribu čiji izbor ovisi o ulovu naših lokalnih ribara. Sva naša mesna i riblja mesa pripremamo na gradelama. Dok je naša pizza pripremljena u krušnoj peći na drva.

Restoran je otvoren svaki dan od 7 do 23 sata. Za sve goste imamo osiguran besplatan parking ispred restorana. Raspolažemo sa prilazom za osobe sa invalidskim kolicima.

Radujemo se vašem dolasku!